Nyhedssiden

 

Forår 2011: Giberhytten - nu med bad

I slutningen af 2010 blev en helt ny tilbygning til Giberhytten med bad og toiletter taget i brug. Hermed gik et mangeårigt ønske i opfyldelse, idet Giberhytten nu har flyttet sig fra en dejlig, lidt rustik hytte til en dejlig,  moderne hytte med tidssvarende faciliteter. En anden nyskabelse i denne forbindelse er sammenbygningen af hovedbygning og sovebygning. Denne sammenbygning har givet en dejlig overdækket plads på over 25 kvadratmeter!

Den 10. april 2011 blev ibrugtagningen af nybyggeriet fejret ved en festlig indvielsesfest.

 

Sommer 2018: Nyt og tidssvarende køkken

Køkkenet fra 1981 er skiftet ud med et moderne køkken som opfylder tidens hygiejnekrav. Alle hårde hvidevarer er udskiftet. 

November 2018: Nyt og tidssvarende galleri

Som en følge af udskiftningen af køkkenet er Giberhyttens billedgalleri blev opdateret med nye billeder, og ligeledes er galleriets layout blevet shinet up. Se galleriet her

Efterår 2022: Nyt og tidssvarende vaske- og toiletrum

Giberhyttens vaske- og toiletrum, der er beliggende i hovedhytten, er blevet renoveret op til tidens standarder. Det hidtidige vaske- og toiletrum var fra 1967, og udover en mindre renovering med opsætning af ”fliser” stod rummet som ved opførelsen. Dog vil kendere vide, at de to vaske er de oprindelige fra det gamle rum, og disse var endda allerede godt brugte ved opsætningen i 1967. Så i Giberhytten går vi ind for genbrug!

 

Tilbage til forsiden